Projekt Obalkyknih.cz

oprava existující anotace, přidání nové anotace




Název:

Magdalena D. Rettig Hausköchin, oder, Eine leichtfaßliche und bewährte Anweisung, auf die vortheilhafteste und schmackhafteste Art Fleisch- und Fastenspeisen jeglicher Gattung zu kochen, zu backen und einzumachen: mannigfaltige Leckerbissen von Mehl u. Obst, Eingesottenes u.s.w. zuzubereiten : Tafeln nach der neuesten Art zu decken : nebst vielen anderen ... unentbehrlichen Sachen

Autor:

Rettigová, Magdalena Dobromila

Rok vydání:

1877

Identifikátory:

cnb002535899

Upravte stávající anotaci nebo vložte anotaci novou.
Souhlasím s využitím anotace pro potřeby projektu obálkyknih.cz. Obsah neporušuje autorská práva.(povinné)







© 2013-2024 Obálkyknih.cz - Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích, admin@obalkyknih.cz