Projekt Obalkyknih.cz

oprava existující anotace, přidání nové anotace




Název:

Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny: zavařeniny v cukru, bez cukru, ve víně, octu, medu, lihovinách, hořčici : příprava marmelád, rosolů, kompotů, zmrzlin, sýrů, vín, nápojů, šťáv, trestí, octů, povidel, jakož i kandisování, sklizeň, uschování, zasílání a sušení ovoce : konservování, používání, nakládání a sušní zelenin, bylin, hub a jiných plodin zahradních i polních

Autor:

Benešová, Milada; Kašparová, Mařka

Rok vydání:

1924

Identifikátory:

cnb000562454

Upravte stávající anotaci nebo vložte anotaci novou.
Souhlasím s využitím anotace pro potřeby projektu obálkyknih.cz. Obsah neporušuje autorská práva.(povinné)







© 2013-2024 Obálkyknih.cz - Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích, admin@obalkyknih.cz